donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Over de kop na geslagen na kop staart botsing

23 maart 2009

DORDRECHT - Op de A16 is vrijdagmiddag 20 maart een aanrijding geweest tussen twee personenauto’s waarna een van de voertuigen over de kop sloeg.

Een 22-jarige man uit Moordrecht botste met zijn auto op die van zijn voorganger, een 37-jarige man woonachtig in Duitsland. De kopstaartbotsing kwam doordat er plotseling werd geremd op de rijksweg. De 22-jarige man verloor door de botsing de macht over het stuur en vloog de vangrail in. Hij sloeg met zijn voertuig over de kop en belandde tussen twee vangrailen in. Een passant stopte direct en hielp de man uit zijn auto. Hij was even wat verward en werd meegenomen naar het ziekenhuis voor onderzoek. Zijn auto is total-loss. De andere betrokken bestuurder kwam er met de schrik en schade aan zijn wagen vanaf.

Lees meer over:

aanrijding A16 total-loss
Deel dit bericht met je vrienden!