donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Winkel overvallen: twee verdachten aangehouden

19 maart 2009

DORDRECHT - Een 22-jarige man en een 14-jarige jongen uit Dordrecht op woensdagmiddag 18 maart in Dordrecht aangehouden, nadat kort daarvoor een winkel aan de Markettenweg was overvallen. Daarbij raakte niemand gewond. Twee mannen drongen rond 13.20 uur de winkel binnen en bedreigden een personeelslid met een wapen. Een geldbedrag werd weggenomen, waarna de twee mannen zich uit de voet maakten. Op grond van het signalement konden de twee verdachten snel daarna aangehouden worden.

De 22-jarige verdachte sloeg daarbij de agent die hem aanhield in zijn gezicht, waarna hij geboeid moest worden afgevoerd. De agent liep een kneuzing in zijn gezicht op. De 14-jarige is na verhoor in vrijheid gesteld; de 22-jarige is in verzekering gesteld. De politie zet het onderzoek voort. De politie zoekt getuigen van deze gewapende overval en vraagt hun te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar recherche van het district Dordrecht en Zwijndrechtse Waard.

Lees meer over:

overval markettenweg
Deel dit bericht met je vrienden!