donderdag 6 mei 2021

Alles over Dordrecht

Verdachte rent in armen politieagenten

13 maart 2009

DORDRECHT – Op donderdagmiddag 12 maart heeft de politie in de Voorstraat een 22-jarige man zonder vaste woon – of verblijfplaats aangehouden nadat de man wiet stal uit een coffeeshop. De man rende zonder te betalen de zaak aan de Gravenstraat uit met een zakje wiet. De eigenaar van de coffeeshop ging achter de verdachte aan toen hij de surveillerende agenten in het oog kreeg. Hij maakte de agenten duidelijk dat de man niet had betaald.

De man rende daarop in de armen van de agenten en kon direct worden aangehouden. Hij is naar het politiebureau gebracht en deed afstand van de wiet. De winkel heeft aangifte gedaan van de diefstal. De man is na zijn bekentenis ontslagen en heengezonden. De politie maakt een proces-verbaal op.

Lees meer over:

diefstal wiet Voorstraat
Deel dit bericht met je vrienden!