zondag 17 januari 2021

Alles over Dordrecht

Taxi-chaffeur slachtoffer van beroving

2 maart 2009

DORDRECHT – Een taxichauffeur die even een plasje moest doen is in de nacht van zondag op maandag 2 maart het slachtoffer geworden van een brutale overval. Nadat de man terug kwam van het urineren en zijn taxi in wilde stappen voelde hij plotseling een klap tegen zijn gezicht waarna hij even buiten bewustzijn raakte. Toen hij weer bij kwam was zijn portemonnee met geld meegenomen. Het incident had tussen 02.00 uur en 02.30 uur plaats aan de Dokweg ter hoogte van de Weeskinderdijk. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets is opgevallen op dat tijdstip.  Het slachtoffer is voor behandeling van zijn lichte verwondingen naar het ziekenhuis gegaan waarna hij weer naar huis mocht. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan.

Deel dit bericht met je vrienden!