dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Dronken vrouw veroorzaakt aanrijding

24 februari 2009

DORDRECHT – Een 38-jarige dronken vrouw uit Papendrecht heeft maandagmiddag 23 februari rond 13.30 uur op de Vest een aanrijding veroorzaakt, terwijl zij onder invloed was van alcohol. De vrouw moest naar haar zeggen uitwijken voor een fietser, waardoor zij niet voldoende rechts bleef rijden. Een auto die uit tegenovergestelde richting kwam rijden kon de auto niet meer ontwijken, waardoor de aanrijding ontstond. Gelukkig vielen er geen gewonden.

Bij controle op alcoholgebruik bleek dat de bestuurster 37-jarige bestuurster uit Papendrecht veel te veel had gedronken. Ze blies 720 ug/l waar 220 ug/l wettelijk is toegestaan. Het rijbewijs van de vrouw is direct ingevorderd. De officier van justitie zal beslissen of de vrouw haar rijbewijs terug krijgt. Een proces-verbaal zal worden opgemaakt.

Deel dit bericht met je vrienden!