dinsdag 7 december 2021

Alles over Dordrecht

Dode en gewonde bij steekpartij

23 februari 2009

DORDRECHT –  Het Team Grootschalige Opsporing dat op dit moment met 30 rechercheurs een onderzoek heeft ingesteld naar de steekpartij op de Troelstraweg van 22 februari 2009 heeft nog geen duidelijkheid over de toedracht.
Bij dit misdrijf kwam een 45-jarige inwoonster van Dordrecht om het leven en raakte een 24-jarige inwoonster van Dordrecht zwaar gewond. Het overleden slachtoffer betreft de moeder van het 24-jarige slachtoffer.

Het rechercheteam houdt zich op dit moment bezig met het horen van getuigen en het afronden van het buurtonderzoek. De politie kreeg zondagochtend 22 februari rond 06.30 uur een melding van een vechtpartij op de Troelstraweg. Toen de politie polshoogte kwam nemen troffen zij buiten op straat de 24-jarige gewonde vrouw aan. Zij werd door ambulancepersoneel behandeld en met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Op dit moment is haar toestand stabiel.

In een woning aan de Troelstraweg werd even later de 45-jarige vrouw aangetroffen. Zij was al overleden. Direct werd de omgeving afgezet om medewerkers van de Unit Forensische Opsporing de gelegenheid te geven om achtergebleven sporen veilig te stellen.

Mocht u informatie hebben die meer duidelijkheid kan geven over dit misdrijf en heeft u nog niet met de politie gesproken dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid op 0900-8844. Eventueel kunt u ook anoniem melding maken via het Meldpunt Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.

Lees meer over:

steekpartij moord troelstraweg
Deel dit bericht met je vrienden!