dinsdag 7 december 2021

Alles over Dordrecht

Gevraagd: enthousiaste zangers om de Thure-drecht te versterken

20 februari 2009

DORDRECHT - Enthousiaste zangers gezocht uit alle stemgroepen om de Thure-drecht Cantorij te komen versterken.De Cantorij bestaat nu uit 17 zangers onder leiding van dirigent Frans Huijts. De Cantorij voelt zich bevoorrecht dat zij  in De Grote Kerk kan zingen bij voornamelijk vesperdiensten en er per jaar een aantal Bachcantates kan uitvoeren met speciale muziekensembles en solisten ,begeleid door het prachtige nieuwe Bachorgel. Daarnaast wordt er regelmatig elders opgetreden en het repertoire betaat naast geestelijke muziek ook uit andersoortige muziek van uit de vroege middeleeuwen tot aan moderne muziek uit de 20e eeuw.

Van kandidaten wordt verwacht dat ze vertrouwd zijn met het notenschrift en dat zij ook van blad kunnen zingen. Elke woensdagavond wordt er geoefend in een bijzaal van de Grote Kerk. Ben je geïnteresseerd, kom dan vrijblijvend een repetitie bijwonen. Wel graag even van te voren contact opnemen met : I.van Driel tel:6228894 of met I. Reehorst tel: 6177589 i.v.m. incidenteel uitwijken naar een andere locatie. Voor meer informatie zie www.thuredrechtcantorij.nl

Lees meer over:

zangers
Deel dit bericht met je vrienden!