woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Vrouw ernstig gewond na steekpartij

20 februari 2009

DORDRECHT – Op donderdagavond 19 februari vond rond 22.30 uur een steekpartij plaats in Dordrecht. Dit gebeurde aan de Krommedijk voor een bushokje ter hoogte van de Eemsteynstraat (tegenover de Plus). Een 23-jarige vrouw uit Dordrecht raakte hierbij ernstig gewond aan haar gezicht en hand. Nadat zij het alarmnummer had gebeld en de hulpdiensten waren gearriveerd, werd zij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft sporenonderzoek verricht en er is een zoektocht gestart naar de dader die is weggerend.

De politie is dringend op zoek naar getuigen. Mensen die getuigen zijn geweest van het incident of andere informatie hebben, kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900 8844 of via Meld Misdaad Anoniem via tel: 0800 7000.

Deel dit bericht met je vrienden!