Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Aangehouden na in elkaar slaan vrouw

20 februari 2009

DORDRECHT – De politie heeft op woensdagmiddag 18 februari een 23-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van een 52-jarige vrouw uit Dordrecht. Het incident vond plaats op 11 februari j.l. in de hal van een flat aan de Heelalstraat. De verdachte stond in de hal met vrienden en had zijn hond – een pitbullachtig dier – daar los lopen.

De vrouw vroeg de jongen de hond aan te lijnen maar deed dat niet. In plaats daarvan jutte hij de hond op. De vrouw vertrok met de fiets maar toen ze later die avond terugkwam was de knul nog steeds in de hal, met de hond. Wederom jutte hij het dier op. Nadat de vrouw daar wat van zij, mishandelde de 23-jarige haar. Hij sloeg haar in elkaar.

De vrouw liep diverse kneuzingen en bloedingen in haar gezicht op en moest hiervoor behandeld worden in het ziekenhuis. De politie startte na deze mishandeling direct een onderzoek op wat nu heeft geresulteerd in de aanhouding van de verdachte. Hij is in verzekering gesteld.

Deel dit bericht met je vrienden!