zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Beroving van een fiets: verdachte aangehouden

17 februari 2009

DORDRECHT – Een 25-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden na beroving van een fiets. Dit gebeurde op maandagavond 16 februari 2009 omstreeks 21.35 uur op de Markettenweg. Een 23-jarige man uit Dordrecht kwam vanaf het station met zijn fiets aan zijn hand. De 25-jarige verdachte sprak hem op agressieve manier aan en gaf hem een duw. Daardoor viel de fiets viel op de grond en rende de 23-jarige man weg.

De 25-jarige man die dronken was werd na een zoekactie aangehouden. Hij gedroeg zich in de politieauto zeer agressief. Hij trapte zo hard tegen het portierraam dat de ruit eruit getrapt werd. De verdachte werd ingesloten. De fiets werd door de agenten teruggevonden ion het park. De verdachte werd dinsdagmorgen 17 februari gehoord. Hij verklaarde zo dronken te zijn geweest dat hij zich niets van het voorval kon herinneren. Hij is na verhoor vrijgelaten. De politie maakt proces-verbaal op.

Deel dit bericht met je vrienden!