Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Mishandeling door 50-er

17 februari 2009

DORDRECHT -  Een 50-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden wegens mishandeling van een 23-jarige vrouw uit Dordrecht. Dit gebeurde op maandagavond 16 februari 2009 omstreeks 18.25 uur in de Beekmanstraat. De man schopte de vrouw in haar rug en trok aan haar haar. De man heeft al geruime tijd ruzie met de vrouw en haar moeder.

Hij liep langs hun woning en daagde hen uit. Ook stak hij zijn middelvinger op. Toen de vrouwen verhaal gingen halen bij de woning van de verdachte ontstond het handgemeen. De vrouwen hielden de verdachte onder controle tot de politie er was. De verdachte is ingesloten en in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek,

Lees meer over:

mishandeling beekmanstraat
Deel dit bericht met je vrienden!