zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

Alerte automobilist

17 februari 2009

DORDRECHT - Dankzij een alerte automobilist uit Zwijndrecht is een 55-jarige man uit Dordrecht door politieagenten aangehouden wegens rijden onder invloed. Dit gebeurde op maandagmiddag 16 februari 2009. De 32-jarige man uit Zwijndrecht zag dat de 55-jarige man op de Rijksweg A15 terhoogte van Sliedrecht met zijn personenauto erg slingerde en andere weggebruikers hinderde.

Hij belde direct 112 en volgde de auto die richting Dordrecht reed. In Dordrecht werd de 55-jarige man door politieagenten aangehouden. In het bureau blies hij ongeveer 1,55 promille (675 ug/l). Na verhoor is hij met een rijverbod van 7 uren heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Lees meer over:

A15 rijden onder invloed
Deel dit bericht met je vrienden!