Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Vrouwen vliegen elkaar in de haren

16 februari 2009

DORDRECHT – Een 24-jarige vrouw uit Dordrecht is op zondagmorgen 15 februari op het politiebureau in Dordrecht aangehouden nadat zij op zaterdagavond 14 februari een 19-jarige vrouw uit Dordrecht bij haar woning aan de Krispijnseweg had mishandeld. De twee vrouwen kregen onenigheid nadat beide dochters van hen ‘s middags met elkaar speelden.

De 24-jarige vrouw ging later op de dag verhaal halen bij de 19-jarige vrouw en trok daarbij aan het haar van de vrouw, kraste in haar gezicht en werd met haar hoofd tegen de muur geduwd. De 19-jarige vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling. De politie onderzoekt de zaak.

Lees meer over:

mishandeling krispijnseweg
Deel dit bericht met je vrienden!