dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Aanrijding fietser met scooter

16 februari 2009

DORDRECHT – Op zaterdagmiddag 14 februari zijn een 26-jarige scooterbestuurder en een 76-jarige fietster, beiden uit Dordrecht, met elkaar in botsing gekomen op de Spuiboulevard. De man op zijn scooter kwam uit de richting van de Laan der Verenigde Naties, de fietster reed over de Spuiweg in de richting van de binnenstad. Op de kruising van Spuiboulevard/Spuiweg wilde de fietster oversteken waarna zij door de scooter werd aangereden.

De vrouw kwam op haar hoofd terecht, klaagde over een pijnlijk hoofd en had last van haar rug. Ze werd ter observatie meegenomen naar het ziekenhuis. Uit de test op de rollenbank bleek dat het vermogen van de scooter hoger was dan is toegestaan. Er wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit bericht met je vrienden!