maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Kleindochter mishandelt oma

9 februari 2009

DORDRECHT - Een 20-jarige vrouw is maandagochtend aangehouden voor het mishandelen van haar oma. De vrouw was vermoedelijk onder invloed van drugs toen er een woordenwisseling ontstond tussen oma en kleindochter. De kleindochter sloeg oma in haar woning aan de Kameleon-ring waardoor zij viel. Zij brak hierop haar pols en moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

Het incident vond woensdag 4 februari al plaats maar de kleindochter vluchtte het huis uit en was niet meer teruggekomen. Uiteindelijk kon de politie maandagochtend 9 februari de 20-jarige kleindochter aanhouden. Zij is voor nader onderzoek ingesloten.

Lees meer over:

mishandeling drugs kameleon-ring
Deel dit bericht met je vrienden!