woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Verkeersovertreding nekt Fransen met drugs

6 februari 2009

DORDRECHT- Drie Franse mannen van 26 en 27 jaar zijn in de nacht van donderdag op vrijdag 6 februari door de politie ingesloten. Het drietal reed op de A16 in een auto met Frans kenteken, toen agenten zagen dat de bestuurder net na de Drechttunnel een verkeersovertreding beging. Door de agenten werd een teken tot volgen gegeven. Collega’s in een ander politievoertuig zagen dat daarop een zakje vanuit het een autoraam van de Fransen werd leeggeschud.

Hierop werd het voertuig op de vluchtstrook tot stilstand gebracht en alle inzittenden aangehouden.Op het wegdek werden op verschillende plaatsen drugs aangetroffen. Bij fouillering op het politiebureau kwamen bij een verdachte drugs  te voorschijn. Verder onderzoek in de auto leverde nog eens hash en brokjes mogelijke cocaïne op.

De Unit Forensische Opsporing onderzoekt het voertuig verder. De verdachten zijn allen ingesloten.

Lees meer over:

drugs drechttunnel cocaine hasj
Deel dit bericht met je vrienden!