woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Dordrecht sluit zich aan bij MijnOverheid.nl

4 februari 2009

DORDRECHT - Dordrecht is sinds 13 januari aangesloten op MijnOverheid.nl. Daarmee is Dordrecht de eerste gemeente in Nederland met een aansluiting op MijnOverheid.nl.

MijnOverheid.nl wordt hét digitale loket waar iedereen met een Burgerservicenummer (BSN) en DigiD op een gemakkelijke en veilige manier zijn of haar overheidszaken kan regelen en de eigen persoonlijke gegevens kan inzien. Als u hier aangemeld bent, krijgt u bij de aanvraag van een aantal producten (zoals parkeervergunningen) ook signaleringen via de website van MijnOverheid.nl.

MijnOverheid.nl is nog volop in ontwikkeling. Met de groei van het aantal aangesloten overheidsorganisaties neemt het aanbod van informatie toe. De komende periode zal ook Dordrecht steeds meer diensten en producten via MijnOverheid.nl aanbieden. Burgers kunnen in de toekomst dus steeds meer overheidszaken regelen via MijnOverheid.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!