zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Aangehouden wegens wapenbezit

28 januari 2009

DORDRECHT – De politie heeft op dinsdagavond 27 januari een 55-jarige man uit Dordrecht aangehouden in zijn woning in de wijk Stadspolders. De politie was anoniem getipt. De bewoner zou mogelijk een vuurwapen in zijn woning hebben.

De bewoner wees na binnenkomst de politie op een doorgeladen vuurwapen (een zgn vuurbuks) en patronen die hij in zijn kledingkast bewaarde. Op het nachtkastje lag ook nog een handgranaat zonder lading en nog losse patronen.

De man werd meegenomen naar het politiebureau waar hij na het afleggen van een verklaring ‘s avonds laat weer in vrijheid werd gesteld. Hij heeft afstand gedaan van de wapens en de patronen. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees meer over:

vuurwapen Stadspolders
Deel dit bericht met je vrienden!