maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Aangehouden na ernstige mishandeling

25 januari 2009

DORDRECHT – Op zondagmiddag 25 januari heeft de politie een 23-jarige man uit Dordrecht aangehouden in een woning in de Heelalstraat. Hij wordt verdacht van mishandeling van zijn ex-vriendin. De jongeman zou zijn ex-vriendin meerdere keren geslagen hebben en een vaas op haar hoofd kapot hebben geslagen. Ook zou hij haar geprobeerd hebben te wurgen. Dit gebeurde in de nacht van zondag 25 januari in de Colijnstraat.

De verdachte kwam langs en ging door het lint. Het slachtoffer wist weg te komen. Naast de geweldpleging vernielde de man ook de ruiten van de woning van de vrouw. De politie hield de man aan en heeft hem in verzekering gesteld. Het slachtoffer heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen aan haar verwondingen.  Ze heeft aangifte gedaan.

Deel dit bericht met je vrienden!