Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Aanrijding op kruising Oranjelaan/ Noordendijk

25 januari 2009

DORDRECHT – Op de kruising Oranjelaan/Noordendijk heeft zaterdagmiddag 24 januari een aanrijding plaatsgehad tussen een scooterrijder en een automobilist. De scooterrijder – een 18-jarige jongeman uit Dordrecht – kwam vanaf de Noordendijk uit de richting Stadspolders.

Bij hem achterop zat een 19-jarige vriend. Deze droeg geen helm, de bestuurder wel. Op de kruising met de Oranjelaan staken zij vermoedelijk over door rood.

Een aanrijding was het gevolg toen een automobilist, komend vanuit richting De Staart door wilde rijden bij vermoedelijk groen licht. Beide jongens die op scooter reden raakten gewond. Ze werden onderzocht in het ziekenhuis. Zowel de scooter als de auto raakten zwaar beschadigd. De kruising was na het ongeluk nog enige tijd afgesloten in verband met sporenonderzoek.

Deel dit bericht met je vrienden!