zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

Drie mannen aangehouden na tanken zonder te betalen

22 januari 2009

DORDRECHT - Drie Dordtenaren van 25, 28 en 29 jaar zijn op 21 januari op diverse locaties in Dordrecht aangehouden. Ze zouden de afgelopen maanden in heel Nederland hebben getankt zonder te betalen. Diverse tankstations deden hier bij verschillende politiekorpsen aangifte van die door de Politie Zuid-holland-Zuid werden verzameld en tot één onderzoeksdossier werden verzameld.

Uit het onderzoek kwamen de namen van de verdachten naar voren, waarna hun werd gevraagd zich bij de politie te melden. Toen zij dat niet deden, werd toestemming voor aanhouding buiten heterdaad gegeven. Het drietal is in verzekering gesteld en de politie zet het onderzoek voort.

Deel dit bericht met je vrienden!