zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

Man na beroving en bedreiging aangehouden

17 januari 2009

DORDRECHT – Op vrijdagmiddag 17 januari heeft de politie op de J.J.A.Goeveneurstraat een 46-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De man wordt verdacht van diefstal en bedreiging. Rond 14.15 uur stapte hij een kledingwinkel aan de Spuiweg binnen, pakte een jas uit het kledingrek en liep er mee naar buiten.

De eigenaresse van de winkel zag dit gebeuren, liep achter hem aan waarna de man op zijn fiets stapte en richting de Krispijntunnel reed. De man stopte vervolgens en bedreigde haar woordelijk en met een mes. Daarop vervolgde hij zijn weg waarbij een omstander rennend achter hem aan ging. De man verdween even uit het zicht toen hij vaart maakte.

Intussen was de politie gealarmeerd en konden surveillerende agenten de man, op basis van het doorgegeven signalement, traceren. Hij werd aangehouden waarna de gestolen jas en een keukenmes in beslag werden genomen. In de tas die de man bij zich had werden eveneens acht nieuwe pantalons aangetroffen. De eigenaresse van de kledingwinkel heeft aangifte gedaan van diefstal en bedreiging. De politie onderzoekt de zaak.

Deel dit bericht met je vrienden!