zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

Informatie gemeenteraad gemakkelijker te vinden

15 januari 2009

DORDRECHT - Het raadsinformatiesysteem (ris) van de gemeente Dordrecht (www.dordrecht.nl/ris) is vernieuwd. Alle informatie vanaf de vergadering van de adviescommissie van 20 januari zal te vinden zijn in dit nieuwe ris.

Te vinden zijn alle te bespreken en besproken documenten, de notulen, de genomen besluiten, ingediende amendementen, moties en toezeggingen.

De belangrijkste functies van het raadsynformatiesysteem worden u getoond in deze demonstratie-film.

De informatie over vergaderingen van vóór 20 januari 2009 blijft beschikbaar via het "oude" raadsinformatiesysteem. Een groot deel van de oude informatie wordt de komende maand omgezet naar het nieuwe raadsinformatiesysteem. Ook na deze omzetting blijft het oude raadsinformatiesysteem beschikbaar als naslag.

De mogelijkheid om een abonnement te nemen op een onderwerp is voorlopig nog niet beschikbaar.

Deel dit bericht met je vrienden!