maandag 6 december 2021

Alles over Dordrecht

Jaarlijkse Onderwijsmarkt in Sporthal Reeland

13 januari 2009

DORDRECHT - De gemeente Dordrecht organiseert op woensdag 14 januari 2009 de jaarlijkse Onderwijsmarkt in Sporthal Reeland. Ouders en leerlingen kunnen tussen 15.00 en 20.00 uur kennismaken met een aantal scholen voor voortgezet onderwijs in Dordrecht.

De volgende scholen presenteren zich: het Stedelijk Dalton Lyceum, het Johan de Witt gymnasium, het Insula College, het Wellantcollege, de Hans Petrischool en de Kopklas Dordrecht. Elke school heeft op de onderwijsmarkt een eigen stand met informatie. Vragen stellen kan niet alleen aan medewerkers van de scholen, maar ook aan leerlingen die vorig jaar hun keuze hebben gemaakt.

De Onderwijsmarkt is makkelijk te bereiken en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Buslijnen 2, 3 en 5 stoppen vlakbij Sporthal Reeland aan het Halmaheiraplein.

Deel dit bericht met je vrienden!