dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Bijna omver gereden

12 januari 2009

DORDRECHT – Een 34-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden wegens het bijna omver rijden van een 43-jarige man uit Dordrecht. Dit gebeurde op maandagochtend 12 januari 2009 omstreeks 04.15 uur op de Iroko. De verdachte kwam met een on-samenhangend verhaal naar het politiebureau.

Even later kwam de 43-jarige man naar het bureau en deed aangifte van het feit dat hij bijna omver gereden was door een auto bestuurd door de verdachte. De verdachte had aangebeld en toen de 43-jarige man naar buiten liep om te kijken wat er aan de hand was reed de verdachte op hem in. De 43-jarige man kon nog net op tijd wegspringen en bleef daardoor ongedeerd. De verdachte is ingesloten en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Lees meer over:

aanrijding iroko
Deel dit bericht met je vrienden!