zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

Spijkerbroekdief aangehouden

10 januari 2009

DORDRECHT – Een 30-jarige man uit Dordrecht is op 9 januari op de Achterom aangehouden. Een agent zag een worsteling tussen twee mannen, waarbij een zich los wist te trekken en wegrende. De agent hield hem staande om erachter te komen wat er aan de hand was. Het bleek dat de staandegehouden man door een personeelslid van een winkel was vastgehouden, omdat hij uit een winkel een spijkerbroek zou hebben gestolen.

De weggerende verdachte werd na een paar meter al achterhaald door de agent. Hij bleek nog meer spullen bij zich te hebben, waarvan de herkomst op z’n minst twijfelachtig was. Alle spullen zijn beslaggenomen en de man is na verhoor in vrijheid gesteld.

Lees meer over:

diefstal achterom
Deel dit bericht met je vrienden!