zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

Voertuig beschoten

8 januari 2009

DORDRECHT – De auto van een 32-jarige vrouw uit Dordrecht is beschadigd geraakt door vermoedelijk afvuren met een vuurwapen. Na een ritje woensdagmiddag ontdekte de bestuurster een schot in de motorkap en een schampschot op het dak. Na het openen van de motorkap vond ze daar een kogel.

De vrouw schakelde de politie in en deed aangifte van vernieling van haar auto middels een vuurwapen. De kogel is in beslaggenomen voor onderzoek. Het vermoeden is dat de vernieling tussen maandagavond 5 januari en woensdagmiddag 7 januari gepleegd is in de Cannenburg waar de auto meestal geparkeerd staat.                                                                                                              

Mogelijk zijn er getuigen die in de Cannenburg iets verdachts gezien of gehoord hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief)

Lees meer over:

vuurwapen autoschade cannenburg
Deel dit bericht met je vrienden!