zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

Woningbrand in de Colijnstraat

1 januari 2009

DORDRECHT – In de Colijnstraat heeft op donderdagmorgen 1 januari omstreeks 06.20 uur brand gewoed in een portiekwoning op de derde etage. Op het moment van de brand waren de bewoners niet thuis. Zij kwamen tijdens de bluswerkzaamheden van de brandweer terug van een oud&nieuw viering elders. 

De brand was vrij snel onder controle. De woning liep veel rook - en brandschade op.  De bewoners krijgen hulp van de stichting Salvage aangezien de flatwoning voorlopig niet bewoonbaar is. De Unit Forensische Opsporing heeft een sporenonderzoek ingesteld. Aan de hand van de sporen is gebleken dat de brand is aangestoken. De politie stelt een nader onderzoek in.

Lees meer over:

brand colijnstraat
Deel dit bericht met je vrienden!