zaterdag 22 januari 2022

Alles over Dordrecht

Zondagavondzang in De Prinsemarij

Zondagavondzang in De Prinsemarij

12 juni 2022
Van 19:00 uur tot en met 19:45 uur

Vanaf het Woonplein zal vanaf dan elke tweede zondag van de maand drie kwartier gezongen worden door iedereen die daar aan mee wil doen. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom.

Samenwerking
Het zingen in De Prinsemarij is een initiatief is van het project Zondagavondzang onder de koepel van Missie Dordt. Bestuurder Wiebe van Horssen: “De samenwerkende kerk Hervormd Krispijn deelde het verlangen om meer dienstbaar te zijn aan de wijk. Vanuit dat verlangen is contact gezocht met De Prinsemarij, waar ook enkele gemeenteleden wonen. Dit heeft geleid tot deze mooie samenwerking.”

Activiteitenbegeleiding
Ook de activiteitenbegeleiding van het Spectrum is enthousiast over het nieuwe initiatief. “Op zondagen zijn er geen activiteiten in de Prinsemarij. Veel mensen zijn eenzaam en voor hen is de zondag een lange en stille dag. Het is mooi dat daar nu verandering in komt. Muziek bemoedigt en is voor veel mensen een hart onder de riem. Diverse bewoners zien nu al uit naar de eerste Zondagavondzang”

Zondagavondzang
De Zondagavondzang is een van de initiatieven van Missie Dordt. Al sinds de jaren 60 wordt er op diverse plaatsen in Dordt gezongen. Meer informatie daarover is op deze website te vinden. 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Missie Dordt

Vanaf het Woonplein (verdieping 0) in De Prinsemarij (Nassauweg 4)

www.missiedordt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!