dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Dordrecht

World Disco Soup bij DOOR
Afbeelding: Door Dordrecht

World Disco Soup bij DOOR

15 oktober 2021
Van 19:30 uur tot en met 22:30 uur

World Disco Soup
De Voedsel 4 Daagse – Het Nieuwe Normaal Dutch Food Week Dordrecht 2021 DOOR organiseert vrijdagavond 15 oktober een Disco Soup naar het recept van Slow Food Youth Netwerk. Ben jij ook fan van groenten van hier? Vind je voedselverspilling maar stom! Disco Soup mixt dance & waste.

Koen Makkelie redt goede groenten van de kliko en kookt de sterren van de hemel. ‘Fill bellies. Not bins’ Het is niet alleen dansen, kijken en eten, wat er gebeurt. Je kan ook zelf aan de kook. Maggi maken, oesters zwammen, kool rapen om een paar van de workshops te noemen, waar jij jouw kooktalent kunt laten schitteren. Onder een pubquizz kan je laten zien, wat jij van eten weet. De DJ van dienst draait tracks.

Chef-kok Koen krijgt hulp van Annette (Drechtstadsboer) en Patrick (Kwekersgilde). Open: 19:30 uur | Aanvang: 20:00 uur | Entree: Gratis
Reserveren via eventbriteWaar: DOOR Dordrecht, Spuiboulevard 220
Info: www.doordordrecht.nl - www.facebook.com/doordordrecht 

DOOR is een ontmoetingsplek in een bijzonder pand in Dordrecht waar iedereen welkom is. Kom langs tijdens een van de evenementen en laat je inspireren door bijzondere concerten, exposities en workshops. Wekelijks zijn er nieuwe activiteiten in deze actieve en bruisende broedplaats. Daarnaast biedt DOOR ruimte voor jouw eigen initiatief!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

DOOR

Spuiboulevard 220

www.facebook.com/doordordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!