donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Vrouwen lopen voor Vrouwen - Biesbosch wandeling

Vrouwen lopen voor Vrouwen - Biesbosch wandeling

11 september 2021
Van zaterdag 11 september 2021 tot en met zaterdag 11 september 2021
Van 08:30 uur tot en met 15:00 uur

Wandel op 11 september mee dwars door de Nieuwe Dordtse Biesbosch, een prachtig natuurgebied. Met jouw deelname maak je een groot verschil voor kwetsbare vrouwen. Je kunt kiezen uit twee afstanden: 12 of 23 kilometer.

Weidse uitzichten en high tea
Naast de 12 km is er een tocht om je tanden in te zetten: de 23 km (zo'n 5 uur wandelen!). Kies wat bij jou past en geniet van de weidse uitzichten in de Nieuwe Dordste Biesbosch. Na de tocht kun je genieten van een heerlijke high tea.

Deze tocht voldoet aan de corona-maatregelen
We hopen van harte dat de tocht ‘gewoon’ door kan gaan. Natuurlijk houden we rekening met de dan geldende maatregelen vanuit de overheid. Dat betekent dat we voorbereid zijn op verschillende scenario’s.

Samen starten? Schrijf je in als team!
LET OP: Vanwege maatregelen m.b.t. het corona-virus bestaat de mogelijkheid dat we de deelnemers verdelen in kleine startgroepen. Wil je samen starten met één of meerdere personen? Schrijf je dan in als team! 

Kom ook in beweging!
Met deze wandeling voor Stichting Terwille en De Hoop halen we geld op voor kwetsbare vrouwen. Bijvoorbeeld vrouwen die uit de prostitutie willen stappen of los willen komen van hun verslaving. Ze kiezen voor een nieuw leven, maar de weg ernaartoe zal moeilijk zijn. Steun jij deze vrouwen door mee te rennen?

Inschrijfgeld: € 20,- (voor de tocht)
Sponsorgeld: minimaal €50,- voor vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en Terwille) Inschrijven en meer informatie vind je op de website

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Vrouwen lopen voor Vrouwen

Dorp De Hoop, Provincialeweg 70

www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!