woensdag 19 januari 2022

Alles over Dordrecht

The Giant Everywhere
Logo Stichting de Stad

The Giant Everywhere

18 juni 2021
Van 20:30 uur tot en met 21:45 uur

Als bevrijdende opmaat voor het festivalseizoen geven de Dordtse schrijver/vertaler Wil Boesten en het puikje van de hedendaagse Nederlandse jazz op vrijdag 18 juni een hartverwarmende voorstelling in DordtYart, de voormalige Biesbosch scheepshal.

Onder de titel The Giant Everywhere laten ze literatuur en jazz samensmelten tot een enerverende act.

Vanwege de nog geldende covid-maatregelen kunnen maximaal 50 bezoekers de sessie meemaken. Via Cultura verzorgt een livestream. Organisatie is in handen van stichting de stad.

Trompettist Teus Nobel, gitarist Reinier Baas, pianist Alexander van Popta en Wil Boesten kennen elkaar van een eerdere, succesvolle tournee. Ze besloten in dit post-coronatijdperk opnieuw samen te komen voor The Giant Everywhere. Het optreden vindt zijn voedingsbodem in nieuwe, korte verhalen van Boesten, ontregelende en licht absurdistische vertellingen. Het programma bestaat uit improvisaties en samenspel tussen schrijver en muzikanten.

Kaarten kosten € 7,50 pst. met pin te betalen aan de deur. U dient zich vooraf aan te melden via: info@stichtingdestad.com

De verhalen uit The Giant Everywhere zijn in een beperkte oplage gedrukt en na afloop te koop. Het optreden begint om 20.30 uur en duurt vijf kwartier, daarna draaien dj’s Ben en Berry mooie muziek op vinyl.

vr 18 juni | 20.30 uur | € 7,50 | link naar livestream | stichtingdestad.com

Stichting de stad zet zich in voor de verbetering van de kwaliteit van de architectuur en de openbare ruimte in Dordrecht

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Stichting de Stad

Online / DordtYart aan de Maasstraat 11

info@stichtingdestad.com stichtingdestad.com
Deel dit bericht met je vrienden!