dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Struinen in de tuinen

Struinen in de tuinen

05 september 2021
Van zondag 05 september 2021 tot en met zondag 05 september 2021
Van 12:00 uur tot en met 17:00 uur

Aanmelden kan tot 1 augustus 2021
Acts en tuineigenaren hebben nog tot 1 augustus om zich in te schrijven voor het gastvrije tuinenfestival 'Struinen in de Tuinen'. Iedere soort tuin of act is welkom: muzikanten, dansers, theatermakers en cabaretiers krijgen een podium op een balkon, dakterras, in een stadstuin of jouw achtertuin.


De organisatie van Struinen in de Tuinen hoopt zoveel mogelijk Dordtse acts een plek te geven. Het kan niet gek genoeg, alle tuinen hebben potentie om tot podium te dienen. De aanmeldingen zijn al mooi verspreid door heel Dordrecht, bij iedereen in de buurt vindt dus al een optreden plaats en dat is precies wat wij willen. Enthousiaste artiesten en tuineigenaren kunnen zich aanmelden via https://struinenindetuinen.nl/informatie/aanmelden.
 

Partner worden?
Struinen in de Tuinen is niet alleen op zoek naar tuinen en acts, maar ook naar lokale samenwerkingen. Organisaties kunnen als partner het tuinenfestival zowel financieel als creatief versterken. Bij interesse kan men contact opnemen via dordrecht@struinenindetuinen.nl

 

STRUINEN IN DE TUINEN DORDRECHT
Zondag 5 september 2021 van 12:00 - 17:00 uur
Entree: Pay what you want

Info

Organisator:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!