dinsdag 1 december 2020

Alles over Dordrecht

Striptekenen in de Kruiskerk

08 november 2020
Van 10:00 uur tot en met 11:00 uur

Stiekem tekenen tijdens de preek? Niks stiekem! Leuk juist en graag zelfs! Want striptekenaar Arjen Niezen komt op 25 oktober en 8 november naar de Baptistengemeente (Vrieseweg 64). Hij gaat die twee zondagen van alles vertellen maar vooral veel tekenen.

Arjan zal het de twee keer dat hij in de Baptistengemeente is, hebben over 'aanbidding' en hoe christenen daarin sinds corona beperkt lijken te worden (niet zingen en in kleine groepen naar de kerk, tijdens de lockdown helemaal niet). Arjen vindt dat aanbidding gewoon kan doorgaan. Hij zal dat met tekeningen laten zien, en ervoor zorgen dat de kinderen en tieners een opdracht meekrijgen waar hij 8 november verder op doorgaat!

Arjen Niezen (37) is striptekenaar en spreker. Het liefst combineert hij dat. Zijn werk is bekend van het EO-programma Koek en Ei en zijn stripboek de Kleine Pelgrim.

De bijeenkomsten worden op 25 oktober en 8 november gehouden vanaf 10:00 uur bij de Baptistengemeente: Kruiskerk, Vrieseweg 64 in Dordrecht. Er zijn maximaal 30 mensen welkom.

Meekijken via het YouTube kanaal van de kerk kan ook: www.youtube.com/c/BaptistengemeenteDordrechtBGD.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Baptistengemeente Dordrecht

de Baptistengemeente: Kruiskerk, Vrieseweg 64

baptisten-dordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!