maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

StoryTrail stadswandeling door Dordrecht met verhalenverteller
Foto: Rachel de Liefde - Storytrail verteller Godefridus

StoryTrail stadswandeling door Dordrecht met verhalenverteller

19 december 2021
Van 14:00 uur tot en met 15:30 uur

Theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een StoryTrail stadswandeling door de binnenstad van Dordrecht. Op zondag 19 december is verhalenverteller Godefridus je gids. Nou ja, gids… Saaie feitjes en jaartallen hoef je van hem niet te verwachten. Meeslepende sagen, legenden en historische verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Dordrecht laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De Dordtse grachten, pleinen en stegen vormen het decor waarin Godefridus je de verhalen van de stad laat beleven.

Fantastische verhalen zijn dat, want Dordt heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Watersnood, oorlog, een ongelooflijk wonder en heel veel menselijk lief en leed. Godefridus laat je kennismaken met Dordtenaren van lang geleden, die je daar alles over kunnen vertellen. Voor je het weet sta je in de donkere stadsgeschiedenis, middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Dordrecht begint op zondag 19 december 2021 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via deze link. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Theatergezelschap Stadsavonturen

Vertrek van de StoryTrail stadswandeling: Stadhuisplein 1

0308894564

storytrail@stadsavonturen.nl www.storytrail.nl
Deel dit bericht met je vrienden!