maandag 26 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Foto: Kunstrijvereniging De Drechtsteden

Start Snelcursus schaatsen in de herfstvakantie

19 oktober 2020
Van 09:00 uur tot en met 10:30 uur

Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt een snelcursus schaatsen van 19 t/m 21 oktober 2020 op de Sportboulevard.

In de  lessen van 9.00-10.30 uur leren de beginnende schaatsers verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden.
Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren.

Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. Je kunt al meedoen als je 4 jaar bent. Op een speelse maar toch serieuze manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de kleuters, jeugd en jeugd plus maar ook volwassenen zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers.  De prijs van de cursus is  € 55,00 en bij betaling vooraf.

Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging.

De lessen worden Coronaproof aangeboden en de richtlijnen van het RIVM en de KNSB worden gevolgd.

Kom je ook mee doen met deze super leuke vakantieactiviteit op het ijs? Schrijf je dan in via www.ddd-kunstrijden.nlBen je enthousiast geworden na de cursus en wil je graag op schaatsles om nog meer te leren dan heeft de vereniging een uitgebreid lesaanbod waarin voor alle leeftijdsgroepen wekelijks lessen aangeboden worden. Instromen is het hele seizoen mogelijk.

De vereniging biedt iedereen een gratis proefles aan en wie nog wat langer wil kennismaken kan inschrijven voor 4 snuffellessen alvorens lid te worden en het hele seizoen de lessen te komen volgen.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Kunstrijvereniging De Drechtsteden

Fanny Blankers-Koenweg 10

www.ddd-kunstrijden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!