vrijdag 18 september 2020

Alles over Dordrecht

Start nieuwe Alpha in Dordrecht

30 september 2020
Van 18:30 uur tot en met 21:00 uur

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Dordrecht wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

Op woensdag 30 september 2020 gaat er in Dordrecht een nieuwe Alpha cursus van start. In 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoud. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

Uiteraard houden alle aanwezigen 1,5 afstand van elkaar en worden de hygiënemaatregelen ten tijde van COVID-19 nauwlettend opgevolgd. Alle deelnemers worden over deze maatregelen bij aanmelding per email geïnformeerd.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt aangeboden op de volgende locatie:
Bij Bosshardt in de Linde, aan de Bankastraat 158 (3312 GT).

De startbijeenkomst is op woensdag  30 september 2020 van 18.30-21.00 uur. De cursus bestaat uit 9 woensdagavonden en een zaterdag.

Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Alpha in Dordt via alpha@missiedordt.nl of kijk voor verhalen van Alpha-deelnemers eens op de website www.alpha-cursus.nl.In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je nu jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom! Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. 

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Alpha Dordrecht

Bij Bosshardt in de Linde, Bankastraat 158

alpha@missiedordt.nl www.alpha-cursus.nl
Deel dit bericht met je vrienden!