woensdag 20 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Start Marriage Course

Start Marriage Course

27 september 2021
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

Maak tijd voor elkaar! Op 27 september 2021 gaat de Marriage Course in Dordt van start in de Wijnstok in Dubbeldam. Tijdens zeven avonden krijgen de deelnemers handvatten om samen mee aan de slag te gaan. Meld je aan als koppel en/of nodig andere stellen uit.

Wat?
De Marriage Course volg je met z’n tweeën. Tijdens zeven romantische en inspirerende avonden ontdekken deelnemers hoe hun relatie nog sterker kan worden. 

Wie?
De Marriage Course is voor elk stel dat op zoek is naar groei in hun relatie. De Marriage Course geeft handvatten om over belangrijke onderwerpen na te denken en te praten.
 
Hoe?
De avond start met een romantische maaltijd voor twee aan een eigen tafeltje. Daarna geven de cursusleiders een inleiding over het thema. Tijdens en na deze inleiding hebben de koppels de tijd om samen met het thema aan de slag te gaan. 
 
Aanmelden en/of meer informatie?
De Marriage Course in Dordt kost 20,- euro per avond per stel en begint op maandag 27 september om 19.00 uur. Neem voor aanmelden en/of meer informatie contact op met Joren Menkveld via marriagecourse@missiedordt.nl, tel. 06-44116081

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Joren Menkveld

in de Wijnstok, Dubbelsteynlaan West 70 (Dubbeldam)

06-44116081

marriagecourse@missiedordt.nl www.missiedordt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!