zaterdag 19 september 2020

Alles over Dordrecht

Start Marriage Course

21 september 2020
Van 18:30 uur tot en met 00:00 uur

Tijd voor elkaar maken, blijkt de sleutel tot een gelukkige relatie te zijn, zo blijkt uit onderzoek. Vaak is er in een relatie de behoefte aan bijvoorbeeld meer gezamenlijke activiteiten, betere gesprekken met elkaar en betere seks, maar hoe ga je daarmee aan de slag? De Marriage Course is een goed begin.

De Marriage Course in Dordrecht gaat op 21 september 2020 van start. Tijdens zeven avonden krijgen jij en je partner praktische handvatten om samen mee aan de slag te gaan. Elke avond begint met een heerlijk diner voor twee. Afgewisseld met inleidingen van cursusleiders ga je met z’n tweeën in gesprek over thema’s als conflicten, seks, schoonfamilie, vergeving en communicatie. Er zijn dus geen groepsgesprekken, er is juist tijd voor elkaar.

De relatiecursus is leuk en goed voor je relatie, of het nou lekker loopt of juist even wat minder gaat. Een deelnemer van de Marriage Course: “Waarom zouden we wachten tot het fout gaat? Je auto laat je ook APK keuren, zelfs als die nog prima rijdt en je nergens last van hebt.” Bovendien blijkt uit onderzoek dat 80% van de mensen in een vaste relatie ervan overtuigd is dat ‘alles onderhoud vraagt, ook een relatie’.

Kom ook tijd voor elkaar maken tijdens deze cursus. De cursus kost 20,- euro per avond per stel. Daarvoor krijg je elke avond een diner voor twee, heerlijke koffie of thee, wat lekkers tijdens de avond en cursusmateriaal.

Ook tijd voor elkaar maken? Kijk voor meer informatie op www.tijdvoorelkaar.nl en zoek op Dordrecht. De Marriage Course in Dordrecht is een initiatief van Missie Dordt en Kerk voor Krispijn. Neem voor aanmelden en/of meer informatie contact op met Joren Menkveld via marriagecourse@missiedordt.nl, tel. 06-44116081.

Jullie eerste avondje uit begint op maandag 21 september om 18.30 uur. Jullie zijn welkom in Wijkcentrum Koloriet.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Joren Menkveld

Wijkcentrum Koloriet, Jacob Marisstraat 70

06-44116081

marriagecourse@missiedordt.nl www.tijdvoorelkaar.nl
Deel dit bericht met je vrienden!