vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

Schrijver Hans Plomp bij DOOR

Schrijver Hans Plomp bij DOOR

22 juli 2021
Van 19:30 uur tot en met 22:00 uur

Schrijver Hans Plomp vertelt deze avond over de ‘spelende mens.’

Zou de mens creatiever worden als hij bevrijd zou zijn van zielloos werk? Deze vraag stelde de econoom Keynes al een eeuw geleden. Hij voorspelde dat in de toekomst veel arbeid overgenomen zou worden door computers en robots. Samen met een basisinkomen zou dit de mens veel meer vrijheid geven.

Hoe kunnen we deze vrijheid inzetten voor een ‘betere wereld’? Is het mogelijk levenskunst en creativiteit van elk mens te benutten om tot een zinvol en prettig bestaan te komen?

Hoe vinden we onze wareNatuur terug? Plomp, pionier van de bijna 50 jaar bestaande “culturele vrijhaven” Ruigoord (een plek waar levenskunst centraal staat) vertelt over mooie, moeilijke ervaringen en inzichten, opgedaan in 50 jaar “anders leven”.

Daarna gaat hij graag in gesprek.

Reserveren verplicht via eventbriteWaar: DOOR Dordrecht, Spuiboulevard 220
Info: www.doordordrecht.nl - www.facebook.com/doordordrecht 

DOOR is een ontmoetingsplek in een bijzonder pand in Dordrecht waar iedereen welkom is. Kom langs tijdens een van de evenementen en laat je inspireren door bijzondere concerten, exposities en workshops. Wekelijks zijn er nieuwe activiteiten in deze actieve en bruisende broedplaats. Daarnaast biedt DOOR ruimte voor jouw eigen initiatief!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

DOOR

Spuiboulevard 220

www.facebook.com/doordordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!