vrijdag 18 september 2020

Alles over Dordrecht

Rommelroute in Dordtse binnenstad

20 september 2020
Van 09:30 uur tot en met 17:00 uur

Vandaag organiseren inwoners van de Dordtse historische binnenstad de tweede Dordtse Rommelroute. Inwoners bieden die dag allerlei vintage, brocante, boeken, kleding, speelgoed etc. aan voor de deur van hun eigen huis. Toegang is gratis.

Deze tweede editie stond oorspronkelijk gepland op 17 mei, maar kon, vanwege corona, niet doorgaan. De gemeente Dordrecht heeft na advies van de Veiligheidsregio groen licht gegeven, omdat er voldoende mogelijkheden zijn om te beantwoorden aan de landelijke richtlijnen tegen verspreiding van corona. De deelnemers zijn geinformeerd over de geldende covid richtlijnen.

Op de fiets of te voet?
De Dordtse Rommelroute wordt gehouden op zondag 20 september tussen 09.30 en 17.00 uur, in de Historische binnenstad. Al fietsend of te voet kunnen de bezoekers struinen langs inmiddels 135 deelnemende adressen dwars door het oude centrum. Het aanbod zal zeer divers zijn: vintage, brocante, boeken, kleding, speelgoed enzovoorts.

De route voert de bezoeker daarnaast langs talloze monumenten, pittoreske havens en historische straatjes.

Meedoen aan deze route is gratis en de plattegrond met deelnemende adressen is te downloaden op www.rommelroutedordrecht.nl

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Rommelroute Dordrecht

in de Historische binnenstad

www.rommelroutedordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!