woensdag 28 juli 2021

Alles over Dordrecht

Project4:  Dubbel winter/kerstconcert
Foto: Project4

Project4: Dubbel winter/kerstconcert

04 december 2020
Van vrijdag 04 december 2020 tot en met vrijdag 04 december 2020
Van 19:15 uur tot en met 00:00 uur

Vrijdagavond 4 december hopen we een prachtig winter/kerstconcert neer te zetten in de Trinitatiskapel. Vanuit de gedeelde wens om met een panfluitkwartet kerstconcerten te gaan spelen, ontstond een prachtige ensemble.

De vier panfluitspelende dames: Nadja, Carina, Marlies & Henske vonden elkaar in klank en muzikale doelen. Ieder van hen was gemotiveerd om het samenspel op panfluit naar een hoger niveau te tillen, geïnspireerd door acapella koortjes die rond de kersttijd zo vaak hun prachtige liederen ten gehore brengen.

Hoewel vooral bekend van de Engels sprekende wereld, is ‘caroling’ ook in Roemenië een oud gebruik, het land waar de panfluit van dit kwartet zijn wortels heeft. Zangers lopen al zingend om hun dorp heen, om zo de zegen voor het nieuwe jaar af te roepen. Met dit prachtige beeld voor ogen wil Project4 graag het bizarre 2020 muzikaal met u uitzingen.

Gevieren bewijzen de dames dat bekende panfluitklassiekers, vierstemmige kerstliederen, oude muziek, eigentijds werk en zelfs nieuw gecomponeerde stukken, prachtig klinken op de gemêleerde verzameling panfluiten van Marlies de Roos, Nadja Spooren, Carina Bossenbroek en Henske Bakker.

Datum: Vrijdagavond 4 december 2020
Tijd: 19:15 uur en 20:45 uur
Locatie: Trinitatiskapel Dordrecht

Tickets kosten € 10,- p.p. 
Reserveren verplicht via: tel. 06-20202922 (Henske) of email: henskevanderweerd@hotmail.com 


Vanwege de huidige Covid-19 crisis zal het concert voldoen aan de op dat moment gestelde maatregelen.
Dat betekent dat er een (zeer) beperkt aantal personen kan worden toegelaten. We spelen daarom twee kortere concerten, om meer mensen de kans te geven te komen luisteren. Reserveren is nodig, omdat we vanwege het beperkt aantal plaatsen geen deurverkoop kunnen garanderen. Ook kunnen we u dan tijdig op de hoogte stellen, als het concert geannuleerd moet worden en/of wanneer we uit moeten wijken naar een latere datum.

Meer informatie en tekst / korte biografieen vindt u op: panfluitpraktijk.nl/project4/

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Henske Bakker - van der Weerd

in de Trinitatiskapel, Vriesestraat 22

henskevanderweerd@hotmail.com panfluitpraktijk.nl/project4/
Deel dit bericht met je vrienden!