maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Orkest Musical Souvenir op muzikale Kerstreis

Orkest Musical Souvenir op muzikale Kerstreis

11 december 2021
Van 20:00 uur tot en met 22:30 uur

Tijdens The Christmas Journey nemen reisleiders Marcel Woudsma en Margreet Osinga de bezoekers mee op een magische Kerstreis met muziek van orkest Musical Souvenir in het BeneVia Muziekcentrum in Dordrecht. Het bekende Capelse orkest speelt vooral film- en musicalmuziek in een speciale bezetting met strijkers, houtblazers, een complete kopergroep inclusief saxen, een harp en slagwerk. Dat geeft het orkest een bijzondere sound. Muzikaal leider is dirigent Jim Roodnat.

Entreekaarten voor het concert kosten €12,50 (inclusief pauzedrankje) en zijn te bestellen via: entreekaarten@musicalsouvenir.nl

Het concert is een muzikale reis met de trein, net zoals de jongen in de film Polar Express. De reis begint in stilte met in de verte het geluid van kerstklokken. Er wordt stilgestaan bij alle mooie momenten van gezelligheid en plezier, maar ook bij de momenten van eenzaamheid en gemis. Een zoektocht naar de dingen waar we dankbaar voor kunnen en mogen zijn. Aan het eind van de reis, uitkijkend naar een nieuw jaar, nemen de reisleiders de bezoekers mee in een feestelijke afsluiting met de bekende klassieker Feliz Navidad.

Wie zijn de reisleiders?
Margreet Osinga studeerde in 2011 af aan de Frank Sanders Academie voor musicaltheater. Na haar studie volgde ze een andere droom en werd juf. Als regisseur bij Musicalgezelschap Otis (sinds 2018) combineert Margreet beide studies. Ze regisseerde diverse amateurproducties en gaf verschillende workshops.

Marcel Woudsma startte in 2012 zijn eigen productiemaatschappij Dreamtime Events voor het ontwikkelen van theaterproducties op locatie en specialiseerde zich o.a. in het ombouwen van kerken en sporthallen tot theater om daar eigen en bestaande voorstelling uit te voeren. Naast producent binnen het amateurtheater is Marcel vanaf 2013 ook als zanger/acteur actief bij Musicalgezelschap Otis uit Leiden.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!