zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Open Dag Naaktrecreatie

Open Dag Naaktrecreatie

06 juni 2021
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

Op zondag 6 juni doet Goed Af uit Dordrecht mee aan de Nationale Open Dag voor Naaktrecreatie.Dit jaar is het weer mogelijk om het terrein te bezoeken. Daarnaast is er online een virtuele tour te bekijken. De Open Dag Naaktrecreatie wordt jaarlijks georganiseerd door Natuurlijk! NFN.

Al jaren is de Open Dag Naaktrecreatie landelijk een groot succes. Met een jaarlijks groeiend aantal bezoekers is dit evenement traditiegetrouw een schot in de roos. Dit jaar openen rond de veertig Nederlandse blootlocaties (deels virtueel) hun deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in bloot ontspannen. Goed Af met hun terrein De Ammoniet is één van de deelnemende blootlocaties. Het is de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met naaktrecreatie.

Belangstellenden kunnen, gekleed of ongekleed, op hun gemak het terrein verkennen. Dit beschikt over heel veel groen, een zonneweide, kampeervelden, verenigingsgebouw met bar en terras, speeltoestellen, jeugdhonk en sanitair. De vereniging is trots op het nieuwe zwembad dat met behulp van de eigen leden aangelegd is. Ook is geïnvesteerd in een nieuwe trampoline.

Leden van de vereniging zijn tijdens de Open Dag aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Goed Af

Smitsweg 3

0623725913

www.goedaf.nl
Deel dit bericht met je vrienden!