zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Nacht van gebed

Nacht van gebed

04 juni 2021
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Open Doors roept christenen door heel Nederland, België en andere landen op om met elkaar te bidden in kleine groepjes. Vanaf 20.00 uur bidden we voor de vervolgde kerk. Doe ook mee in Dordrecht en meld je aan.

‘Bid voor ons’  ~ Het meest gehoorde verzoek vanuit de vervolgde kerk ~

Wereldwijd worden ruim 245 miljoen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Toch hoef je niet machteloos toe te kijken als je hoort van mishandeling, onderdrukking, moord en verminking. Onze broeders en zusters vragen keer op keer om gebed.
 
Stadsgebed Dordrecht, een initiatief van Missie Dordt, geeft gehoor aan deze oproep om te bidden voor vervolgde christenen. Om dit vorm te geven hebben we jou hard nodig. Om deel te nemen als bidder kun je je opgeven als deelnemer of als gastadres. Het is ook mogelijk om zelf een groep met bidders samen te stellen.

Hoe kan je meedoen?
Meld je aan door vóór woensdag 2 juni te mailen naar stadsgebed@missiedordt.nl. Geef aan of je bij voorkeur:

  • zelf een groep bidders samenstelt en ontvangt;
  • gastadres wilt zijn (voeg het adres toe en het aantal mogelijke bezoekers);
  • graag mee wilt doen als bidder.

De gastadressen worden vanuit de werkgroep Stadsgebed voorzien van (digitale) gebedsboekjes, praktische tips voor deze avond en een link om samen de bijbehorende filmpjes te bekijken. Naast de mogelijkheid om bij gastadressen met elkaar te bidden, kan je er ook voor kiezen om de kerk open te stellen als gebedslocatie.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Missie Dordt

Divers, zie bericht

stadsgebed@missiedordt.nl missiedordt.nl/stadsgebed/
Deel dit bericht met je vrienden!