woensdag 28 juli 2021

Alles over Dordrecht

'Licht voor Elkaar'

'Licht voor Elkaar'

07 december 2020
Van maandag 07 december 2020 tot en met donderdag 24 december 2020


Versier je huis, tuin, kerk, ... in kerststijl!
Met het initiatief 'Licht voor Elkaar' kan je eenvoudig uiting geven aan kerst voor de eigen deur en op die manier iets van het goede nieuws van Kerst delen in de eigen wijk.

Waarom?
Rondom kerst zijn er in veel wijken buurtinitiatieven, lichtjestochten, enzovoorts. Vanwege de corona maatregelen kunnen deze veelal niet doorgaan. Wat wel mogelijk is #kannogwel, zijn kleinschalige initiatieven. Iedere Dordtenaar kan uiting geven aan kerst voor de eigen deur. Dordtse christenen kunnen met dit initiatief iets van het goede nieuws van Kerst delen in de eigen wijk. Zo zijn we licht voor elkaar en delen we geloof, hoop en liefde.

Wat?
Mensen in de hele stad wordt  gevraagd om in de weken voor kerst hun voorraam of tuin te versieren met een Kerst thema. Deelnemende adressen kunnen worden aangemeld via lichtvoordordt.nl/lichtvoorelkaar en krijgen een plek op de plattegrond van Dordrecht. Vergelijkbaar met de berenactie in het voorjaar.

Speciaal voor kinderen is er een bingokaart gemaakt, waarmee je door de wijk kunt wandelen op zoek naar versierde huizen en tuinen. Ook zijn er in sommige wijken aanvullende activiteiten bedacht om kerst te vieren met de buurt. Soms is er een prijs voor het mooist versierde huis in de wijk. De mooist versierde adressen krijgen bezoek van RTV Dordrecht.

Info

Organisator:

Website:

Licht voor Dordrecht

lichtvoordordt.nl/lichtvoorelkaar/
Deel dit bericht met je vrienden!