woensdag 28 juli 2021

Alles over Dordrecht

Kerstdienst Online - #kannogwel

Kerstdienst Online - #kannogwel

24 december 2020
Van donderdag 24 december 2020 tot en met zaterdag 26 december 2020


Uitnodigen voor kerstdiensten in Dordrecht
Met het initiatief 'Kerstdienst Online' willen we mensen laten weten dat de kerstdiensten online wel gewoon doorgaan, zodat stadsgenoten deze ook weten te vinden.

Waarom?
De kerstdienst is één van de momenten in het jaar waarop veel mensen een kerk binnenstappen. De een geniet van de mooie liederen, de ander van de saamhorigheid die bij kerst hoort. Voor veel kerken is de kerstdienst dus ook hét moment om gasten te verwelkomen. Wij hopen dat juist nu, juist dit jaar, er meer dan ooit buren, collega's, vrienden en familie de weg weten te vinden naar de online kerstdienst. Want als er een moment is waarop stadsgenoten een boodschap van hoop en liefde nodig hebben, is het wel nu.

Wat?
Met het initiatief ‘Kerstdienst Online’ willen we als Dordtse kerken mensen verwelkomen bij een online kerstdienst in Dordrecht. Op lichtvoordordt.nl/kerstdienst worden deze vermeld. Om de verbondenheid met de online kijkers te onderstrepen, krijgen mensen die zich vooraf aanmelden voor een dienst thuis een welkomstpakketje bezorgd. 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Licht voor Dordrecht

Online

lichtvoordordt.nl/kerstdienst
Deel dit bericht met je vrienden!