maandag 2 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Kerstconcert Drechtstad Muziekvereniging

Kerstconcert Drechtstad Muziekvereniging

20 december 2020
Van zondag 20 december 2020 tot en met zondag 20 december 2020
Van 14:00 uur tot en met 14:40 uur

DRECHTSTAD MUZIEKVERENIGING daar zit (kerst-)muziek in
De gezellige Drechtstad Muziekvereniging gaat op zondag 20 december a.s een kerstconcert verzorgen. De mensen die de laatste jaren speciaal naar de Dordtse kerstmarkt kwamen om naar de kerstmuziek van de Drechtstad Muziekvereniging te komen luisteren hoeven dit jaar de kou niet te trotseren. Dit jaar kan men lekker in de warmte van het eigen huis genieten van de kerstklanken van de Dordtse vereniging.

Na onze livestream primeur van het Klokschuifconcert op 25 oktober zal ook het kerstoptreden live te volgen zijn via Internet.

En komt het op 20 december om 14:00 uur niet uit om te kijken dan kijkt u toch gewoon op een ander tijdstip. Op de website en facebookpagina vindt u de link naar de concerten.


Ook kunt u op deze sites terecht voor meer informatie over de vereniging en voor actuele informatie over de aanstaande concerten. Hierbij verklappen we alvast dat er op 10 januari 2021 een nieuwjaarsconcert zal volgen.

Wij zijn een harmonieorkest met iets meer dan 20 leden en spelen een gevarieerd repertoire, nieuwe leden zijn altijd welkom. Belangstelling? Bezoek dan eens een repetitieavond. We repeteren elke dinsdag van 19.45 tot 22.15 uur met veel plezier in het eigen verenigingsgebouw. Schenkeldijk 8c.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Drechtstad Muziekvereniging

online, zie het bericht

drechtstadmuziek@gmail.com www.drechtstadmuziek.nl
Deel dit bericht met je vrienden!