maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Kerst met Filiae 2021: Let us sing!
Foto: Filiae

Kerst met Filiae 2021: Let us sing!

15 december 2021
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Een witte kerst is leuk, maar Filiae wil de komende kerst vooral graag zingen! En dat gaan de zussen deze kerst dan ook weer volop doen. Met hun nieuwe kerstprogramma ‘Let us sing!’ vieren Rineke, Mieke, Cocky en Christine uitbundig dat er weer gezongen mag worden en ze nodigen hun publiek graag uit met hen mee te doen.

In hun kerstshow kom je klassiekers tegen als ‘Hark! The Herald Angels Sing’, ‘The First Noel’ en ‘Stille Nacht’, maar Filiae zal ook zelfgemaakte nummers ten gehore brengen.
Mieke is enthousiast over het nieuwe programma: “We komen allemaal uit een rare tijd. Hoe fijn is het dan om samen ouderwets te genieten van de hoopvolle boodschap van kerst!”

De zussen zingen veel vierstemmige nummers, afgewisseld met prachtige solo’s van Rineke en Christine. Voor de meiden van Filiae is kerst meer dan een fijn gevoel en lekker eten. En met hun muziek geven ze dat door. Het zijn vreemde tijden, maar het nieuwe programma van Filiae voert je mee naar de mooie tijd die kerst gelukkig ook is.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Events For Christ

Kerk van de Nazarener, Talmaweg 121

www.eventsforchrist.nl
Deel dit bericht met je vrienden!