woensdag 19 januari 2022

Alles over Dordrecht

Kamermuziekconcert in Trinitatiskapel

Kamermuziekconcert in Trinitatiskapel

22 juli 2021
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Op donderdag 22 juli om 20.00 uur start fluitist Imre Rolleman met zijn eigen nieuwe kamermuziekserie ‘Amici di Imre’ om u als luisteraar weer live te laten genieten.

Door de jaren heen heeft Imre (in Dordrecht bekend als fluitdocent bij ToBe) met veel musici van topniveau mogen samenwerken en ook diverse leerlingen binnen hun eigen mogelijkheden de liefde voor muziek bijgebracht. Zo ontstaan er vriendschappen die tijdloos zijn en gevierd mogen worden.

Voor deze eerste editie heeft Imre het professionele multitalent Quirine van Hoek (viool) en uiterst bekwame Lotte Beukman (cello) uitgenodigd. Beide musici spelen met veel overgave onder andere bij het gezelschap Camerata Delft, een ensemble waar Imre ook regelmatig te horen is.

Het trio is aan elkaar gewaagd, dagen elkaar graag uit en halen het mooiste in elkaar naar boven. Vandaag kunt u hier deelgenoot van zijn tijdens dit sprankelende kamermuziekconcert. Er staan werken van onder andere J.S. Bach en J. Haydn op het programma, maar ook uitstapjes naar jonger repertoire staan op het programma.

Kaarten gaan van € 7,50 tot € 17,50 pst. Reservering vooraf is verplicht en er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kijk op www.imrerolleman.nl voor reserveringen en meer informatie.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Imre Rolleman

Trinitatuskapel, Vriesestraat 22

www.imrerolleman.nl
Deel dit bericht met je vrienden!